0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Apple AirPort Time Capsule 2TB

329,00 €
Saatavilla
Apple AirPort Time Capsule 2TB
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Varmuuskopioi muistosi AirPort Time Capsulella. Tämä langaton kovalevy toimii saumattomasti OS X:n Time Machinen kanssa. Se on myös täydellinen Wi-Fi-tukiasema, jossa on uusin 802.11ac-teknologia ja joka tukee samanaikaista kaksitaajuuksista toimintaa. Valitse 2 Tt tai 3 Tt malli.

Automaattinen, langaton varmuuskopiointi.

AirPort Time Capsule sisältää 2 Tt tai 3 Tt kovalevyn, joka toimii Time Machinen kanssa OS X:ssä luoden täydellisen, vaivattoman varmuuskopiointiratkaisun.1Johtoja ei tarvita, ja voit varmuuskopioida kaikki kodin Mac-tietokoneet samaan paikkaan – automaattisesti, langattomasti ja taustalla.

Huippunopea 802.11ac Wi-Fi.

AirPort Time Capsule luo 802.11ac-teknologian ja tehokkaan keilan muodostavan antennijärjestelmän avulla jopa kolme kertaa nopeamman Wi-Fi-verkon ja vahvemman, häiriöttömän signaalin.2 Laite lähettää samanaikaisesti 2,4 ja 5 GHz taajuuksilla, joten langattomat laitteesi käyttävät automaattisesti parasta saatavilla olevaa kaistaa nopeinta mahdollista suorituskykyä varten.

Suunniteltu suorituskykyiseksi.

Entistä korkeamman mallin yläosan antennien ansiosta AirPort Time Capsule pystyy levittämään signaalia laajemmalle. Lisäsimme myös antennien määrää. Niitä on nyt kuusi – kolme 2,4 GHz taajuudelle ja kolme 5 GHz taajuudelle. Yhdistettynä 802.11ac-teknologiaan ne luovat yhteyden nopeammin, kauemmaksi ja tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Helppo käyttöönotto iOS- ja OS X -käyttöjärjestelmillä.

Liitä DSL- tai kaapelimodeemi AirPort Time Capsuleen ja luo sisäisen käyttöönottoapurin avulla uusi langaton verkko vain muutamalla iPhonen, iPadin tai iPod touchin napautuksella. Jos käytät Macia, käytä sisäistä AirPort-työkalua. Käyttöönotto on yhtä nopeaa ja helppoa.

Jaa kovalevy tai tulostin.

AirPort Time Capsule voi tehdä mistä tahansa ulkoisesta USB-kovalevystä turvallisen verkkolevyn, jonka voit jakaa kaikkien Wi-Fi-verkon käyttäjien kesken. Kaikki levyn dokumentit, videot, kuvat ja muut tiedostot ovat heti kaikkien Mac- ja PC-käyttäjien saatavilla. Voit liittää myös tulostimen ja jakaa sen langattomasti.

Yhteensopivuus ja turvallisuus.

Mikä tahansa Wi-Fi-yhteyttä tukeva laitteesi toimii AirPort Time Capsulen kanssa. Se on näet yhteensopiva 802.11a-, 802.11b-, 802.11g-, 802.11n- ja 802.11ac-teknologioita käyttävien laitteiden kanssa. Ja koska AirPort Time Capsulen sisäinen palomuuri suojaa verkkoasi haitallisilta internet-hyökkäyksiltä, voit rauhassa käyttää verkkoa.

  • Valmistaja: Apple
  • Malli: ME177Z/A
  • Paino: 1.48 kg