info@mac-areena.fi | 044 571 9140 
Ma – Pe 10.00 – 17.00

info@mac-areena.fi | 044 571 9140 | Ma – Pe 10.00 – 17.00

Toimitus ja tilausehdot

  • Yleistä verkkokaupasta:
Verkkokaupan tuotteita myy Turun Mac-Areena Oy y-tunnus2714297-3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. 

Tilaaminen

 Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.mac-areena.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Ulkomaille toimitettavissa tilauksissa pyydämme ottamaan yhteys info@mac-areena.fi 

Tilausvahvistus

 Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen. 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danskebank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Klarna maksupalvelun kautta 

Verkkopankit

 Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Toimitusaika

 Postitamme tuotteita jokaisena viikonpäivänä. Toimitusaika 1 – 3 arkipäivää laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Mac-Areenan etusivulla. 

Toimitustapa ja toimituskulut

 Toimituskulut ovat €6,90 ja sisältävät postin- ja matkahuollon pakkauskulut kotimaan tilauksiin. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä. Mikäli toimitus halutaan ”särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Ulkomaille tilattaessa postikulut määräytyvät kulloinkin voimassa olevan Postin pakettihinnaston mukaisesti. 

Pikkupaketti

 (keräilykorttiboostereille sekä kansioille) €4.90 Toimituskulut €4.90 (Enintään 35 x 25 x 3 cm) Pikkupaketti on edullinen tapa lähettää pientä tavaraa. Saat tilattua pakettisi kätevästi suoraan omaan postiluukkuusi tai -laatikkoosi muun postin mukana. Pikkupakettiin kuuluu myös seuranta: voit seurata lähetyksesi matkaa helposti OmaPosti-sovelluksessa ja verkossa. Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa.Paketti jaetaan vastaanottajalle kotiosoitteeseen ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä tai sähköpostilla jakeluajan sopimiseksi. Matkahuollon sekä Postin kuljettavat jättävät paketin ovelle ja odottavat hieman kauempana, kunnes paketin vastaanottaja avaa oven. Henkilöllisyyttä tarkistaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään. Toistaiseksi vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, Matkahuollon tai Postin asiakaspalvelija tai kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään. Kun jakeluaikaa sovitaan tekstiviestillä tai sähköpostilla vastaanottajan kanssa niin vastaanottajalla on mahdollisuus lisätä toimitukseen veloituksetta ”jakelu ilman kuittausta”. Tällöin lähetys jätetään oven taakse ilman ihmiskontaktia. 

NOUTO MATKAHUOLLOISTA JA MATKAHUOLLON PAKETTIPISTEISTÄ

 Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset sekä kasvava määrä Pakettiautomaatteja). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: – nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi – pankkitilinumerosi IBAN -muodossa – sekä kopio Mac-Areenan tilausvahvistuksesta.Palautusosoite:  Kotkankatu 2, 20610 Turku